-اصطلاح بالانس به چه معناست؟ بالانس در حالت کلی به ایجاد تعادل و توزیع مناسب و یکسان وزن در اطراف لاستیک اشاره دارد. بالانسی که به صورت صحیح انجام شود باعث می شود که تایر بدون لرزش بچرخد. این تعادل توسط وزنه های کوچک(سرب) به لبه های چرخ به دست می آید.
مهمترین ویژگی های بالانس لاستیک
1-افزایش طول عمر لاستیک:لاستیکی که تعادل نداشته باشد به صورت ناهموار فرسوده می شود و به تدریج دچار سایش می شود. این عدم تعادل باعث می شود وزن وارد شده به لاستیک به طور نامیزان باشد و در نهایت بخش هایی از آج لاستیک دچار پوسیدگی شود.
2-سواری نرم و راحت: اگر لاستیک ها در شرایط طبیعی و تعادل باشند، سواری نرم و راحتتری را تجربه می کنیم. تایرهایی که دچار عدم تعادل باشند، دچار ارتعاشات و کوبش هایی می شود که در کل ماشین میتوان آن را احساس کرد. این لرزش ها باعث می شود تا از سواری ماشین لذت نبریم و بالعکس، نا امنی و خستگی سفر را احساس کنیم.
3-بهبود بهره وری سوخت: لاستیک هایی که بالانس شده و تعادل دارند باعث می شود سوخت خودرو به صورت استاندارد مصرف شود. ولی لاستیک هایی که تعادل ندارند باعث می شود در هنگام چرخش مقاومت بیشتری ایجاد شود که این مقاومت باعث افزایش انرژی و افزایش مصرف سوخت می شود.
4-ایمنی و هندلینگ بهتر: لاستیک هایی که تعادل دارند ایمنی جاده و ایمنی هنگام رانندگی را بالا می برند. و لاستیک های نامتعادل در سرعت های بالا بر پایداری وسیله نقلیه تاثیر می گذارد. که در نتیجه بر روی ایمنی خودرو و سرنشینان تاثیر می گذارد.
اکنون که به اهمیت بالانس لاستیک ها پی بردیم; نوبت آن است که بدانیم چه عواملی باعث عدم بالانس لاستیک خودرو می شود.
1-لرزش ماشین: این لرزش ها معمولا در سرعت های بالاتر رخ می دهد. اگر این لرزش ها و ارتعاشات مداوم بود، نشان دهنده عدم تعادل در لاستیک خودرو است.
2-سایش ناهموار: با نگاه به آج لاستیک اگر دچار سایش غیر معمول شده باشد این بدان معناست که لاستیک ماشین بالانس نیست. زمانی که بخش هایی از لاستیک به دلیل عدم تعادل وزن زیادی را تحمل می کند، سایش رخ می دهد که منجر به سایش لاستیک می شود.
برند: کندا تایوان
گل لاستیک: KR23
سال ساخت: 2024
قیمت 1 حلقه: 3500000 تومان
تنها 2 حلقه موجود است
ورود / ثبت نام